Na het succes van de eerste versie van de poldercross 2.0 van 2018, kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. En nu is het bijna zover. De 2019 editie van de poldercross gaat plaatsvinden op zaterdag 20 juli om 19:00.


De opzet komt overeen met afgelopen jaar. De poldercross is een prestatieloop: Leg op een zo origineel mogelijke manier het traject af, door, over en op het evenemententerrein van de Stompwijkse kermis. Ook dit jaar hebben de parcours bouwers weer hun best gedaan om een uitdagende route uit te stippelen. Lengte is ongeveer 2 km en voorzien van ongeveer 20 hindernissen. variërend van een mooi aantal slootoversteken, de nieuwe dijk oversteek aan de meer en geerweg en natuurlijk het touw slingeren en de ijsbak. Dit jaar nieuw toegevoegd het oud Hollandse fierljeppen.
Het evenement vindt plaats na afloop van de Landleven Fair, op zaterdag avond 20 juli om 19:00. Inschrijven kan vanaf 18 uur op het evenemententerrein van de kermis (naast de start van de poldercross).

Vanaf 19 uur zal er in diverse groepen gestart worden. Te beginnen met de kinderen 10 t/m 14 jaar en vanaf 19.30 uur zullen de volwassenen gaan starten.
Inschrijfgeld bedraagt 2 euro voor de kinderen en 7,50 voor volwassenen.
Rond 9 uur zal de afsluiting van het evenement zijn.

Voor de meest originele verklede groep / deelnemer zal er een leuke prijs beschikbaar gesteld worden.

De poldercross wordt georganiseerd door de projectgroep Poldercross in samenwerking met de IJsclub Stompwijk en de Harddraverij Nooit gedacht. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan dit evenement, meld je dan als vrijwilliger en stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

wie is online?

We hebben 328 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer