Zondag 29 november was het zo ver, het mountainbike evenement bij IJsclub Voorschoten stond op de agenda. 4 IJVL meiden hadden zich opgegeven voor de clinic en 2 daarvan reden ook nog  mee met de wedstrijd, die later die middag gepland stond.

Om 12 uur begon de clinic die verzorgt werd door Bike in Controle. Joni Vane, Erke Venstra, Nienke Snel en Eva Klavert Onnen deden hier aan mee. Terwijl er een aantal spelvormen op de fiets werden  gedaan, werden de meiden steeds behendiger op de fiets.

Om 2 uur begon de wedstrijd voor de junioren. Erke en Eva hadden zich hier voor opgegeven. Omdat de fiets van Erke niet schakelde, had ze er na 2 rondes niet heel veel zin meer in. Na een snelle nummer/helm/fiets wissel nam Nienke het over (ze had toch wel spijt dat ze zich niet ook voor de wedstrijd had opgegeven).


Na afloop van de wedstrijd stond de prijsuitreiking op het programma. Alle deelnemers kregen een lekkere chocolade medaille en een paar mooie fietssokken. Voor de nummer 1, 2 en 3 was er ook nog een prijs, helaas vielen de IJVL meiden buiten het podium. Ook werden er nog een aantal cadeaubonnen uitgedeeld om gratis mee te mogen doen met de “Jan van der Geest Cross” in Zoeterwoude van aanstaande zondag. Eva was de gelukkige die zo’n bon in ontvangst mocht nemen!

wie is online?

We hebben 130 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer