Je bent student en je wilt leren schaatsen of je schaatst al jaren en bent op zoek naar een nieuwe club, dan moet je bij de IJVL zijn.

 

Diverse trainingen

  • Je hebt geen of weinig ervaring en je wilt je techniek verbeteren, dat kan op donderdagavond in de Leidse IJshal van 19.00-20.00 uur. Je betaalt dan per lesuur €9,25 op vertoon van je studentenkaart. Er zijn ook tienrittenkaarten beschikbaar voor €85,00. Je kunt je voor deze training opgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Je wordt dan lid van de IJVL door vervolgens €16,50 over te maken op rekening NL92INGB0005246840 tnv. IJssport Vereniging Leiden. Alleen als lid van de IJVL krijg je dan training in een eigen studentengroep olv een ervaren IJVL-trainer, mits er genoeg aanmeldingen van studenten zijn (anders kun je aansluiten bij de vaste groep olv onze voormalige IJVL-trainster Paula van Hoek).
  • Schaats je al langer en heb je de ambitie om wedstrijden te rijden, dan zien we je graag op dinsdagavond van 18.30 tot 19.45 uur op de Uithof in Den Haag. De training is gericht op snelheid en wedstrijden. Je kunt je voor deze trainingen opgeven via het formulier van jouw leeftijdsklasse op http://ijvl.nl/winterseizoen/inschrijven-schaatstrainingen. Om wedstrijden te mogen rijden moet je een licentie aanschaffen bij de KNSB (€ 35,--) Informatie over de Inter Universtaire Toernooien vind je hier. Op deze site staat ook de kalender van alle studentenschaatswedstrijden met een link naar de site waar je je kunt inschrijven.
  • Wil je trainen op andere dagen of tijden, schrijf je dan in via het formulier van jouw leeftijdsklasse op http://ijvl.nl/winterseizoen/inschrijven-schaatstrainingen. Als studentlid kan je inschrijven voor alle trainingen, maar je kan ook een strippenkaart met 5 of 10 strippen kopen voor de publieksuren op de Uithof. Je betaalt dan slechts € 4,-- toegang (geldig voor alle publieksuren).

Kosten
De contributie van de IJVL bedraagt € 16,50 per jaar. Een jaarabonnement voor de dinsdag op de Uithof kost € 138,-- en de kosten van de lessen in Leiden op de donderdagavond zijn € 9,25 per keer.


Vragen?
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0628396724

Sponsoren

IJVL op Sociale Media

       
 

Maand Agenda

No events

wie is online?

We hebben 183 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer