De inschrijving voor het nieuwe schaatsseizoen (2018-2019) is geopend. Wacht niet te lang, want voor sommige tijden en ijsbanen is de inschrijving beperkt.

Net als vorig jaar kun je je als bestaand of nieuw lid weer on-line inschrijven en eventueel aangeven als je nieuw lid wil worden. Eventueel kun je ook eerst een vijfrittenkaart nemen om eerst kennis te maken. Vorig jaar ondervonden sommige inschrijvers nog wat aanloop moeilijheden. We hopen dat die nu allemaal verholpen zijn. Maar mocht je bij het inschrijven op en technisch probleem stuiten, laat het ons dan weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We proberen de formulieren te laten werken onder alle grotere browsers, maar kunnen niet garanderen dat alles zal werken op iedere smartphone of tablet.

Je kunt op het inschrijfformulier ook aangeven wat je als vrijwilliger voor de IJVL wilt gaan doen.

 

 

De on-line inschrijfformulieren waarop ook de kosten van de trainingen worden vermeld, en uitleg wordt gegeven over voor wie de training geschikt is, vind je hier. Voor overige informatie kun je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ons ook bellen op 06-28396724

 

Let op, er zijn 5 verschillende on-line inschrijfformulieren:

 

  • Voor kinderen geboren na 30 juni 2005 (mini's, welpen en pupillen)
  • Voor kinderen geboren na 30 juni 2001 en voor 1 juli 2005 (junioren B en C)
  • Voor mensen geboren na 30 juni 1999 en voor 1 juli 2001 (junioren A)
  • Voor mensen geboren na 30 juni 1995 en voor 1 juli 1999 (neo-senioren)
  • Voor mensen geboren voor 1 juli 1995 (senioren en masters)

 

wie is online?

We hebben 121 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer