Word lid

Algemeen

Wat leuk dat je lid wilt worden van de IJVL!

Met het basislidmaatschap word je lid van onze vereniging. Het basislidmaatschap heeft voor iedereen een vast tarief. Daarnaast kun je je jaarlijks inschrijven voor de trainingen en wedstrijden van het winter en/of zomerseizoen. Hier gelden bijkomende kosten als trainingsgeld en licentiekosten.

Het basis IJVL-lidmaatschap geldt voor het gehele verenigingsjaar, wat loopt van 1 september t/m 31 augustus van het daaropvolgende jaar. Het lidmaatschap start met het winterseizoen en loopt door t/m het zomerseizoen. Het lidmaatschap wordt betaald gelijktijdig met de inschrijving voor de training van het winterseizoen.

Het basis IJVL-lidmaatschap wordt steeds automatisch verlengd met een geheel jaar. Wil je je lidmaatschap opzeggen, dan moet dat voor 1 augustus voor aanvang van het volgende verenigingsjaar.

Inschrijvingen voor trainingen en wedstrijden worden niet automatisch verlengd. Voorafgaand aan ieder winter- en zomerseizoen kun je je (opnieuw) inschrijven voor één of meerdere schaats- of zomertrainingen. Kijk hier voor een overzicht van onze trainingen.

Aanmeldformulier

Via dit formulier kun je je aanmelden bij onze vereniging. Daarbij kun je kiezen uit het basislidmaatschap of de vijf-rittenkaart. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze ook in het formulier nog kwijt.

Proeflessen jeugd – vijfrittenkaart

Wil je het schaatsen eerst uitproberen, kies dan voor een vijfrittenkaart. Het tarief hiervoor is € 40,00 en je kunt dit op de volgende trainingsuren doen:

  • Donderdagmiddag 16.30-17.30 in Leiden
  • Vrijdagmiddag 17.45-18.45 in Leiden

Proeflessen volwassenen- tienrittenkaart

Dit jaar is er ook een mogelijkheid voor studenten/volwassenen om het eerst uit te proberen. Kies voor een tienrittenkaart. Het tarief hiervoor is € 85,00 en je kunt dit op het volgende trainingsuur doen:

  • Zaterdagavond 18.45-19.45 in Leiden voor studenten/volwassenen

Wil je na deze 10 ritten verder met trainen, dan worden de kosten van de tienrittenkaart in mindering gebracht op het lidmaatschap en trainingskosten. Aanmelden kan via de link

Tarieven

Het vaste tarief voor het basislidmaatschap is € 25,00

Trainingstarieven

Leiden

Jeugd € 200,00 voor 1e training, 2e training € 95,00 (ongeacht welk trainingsuur)

Volwassenen € 210,00 voor 1e training, 2e training € 100,00

Een abonnement is voor een vaste dag en tijd, wisselen is niet mogelijk.

Uithof

Jeugd € 235,00 , volgend € 95,00

Junioren A t/m masters € 280,00 , volgend € 110,00

Passeerkaart € 5,00 euro

Voor diegenen, die de ijstraining als toeschouwer willen bijwonen, zijn er passeerkaarten verkrijgbaar. Met de passeerkaart (digitale kaart) kan men tijdens de trainingsperiode(n), waarvoor de passeerkaart is aangevraagd, vanaf 40 minuten voor aanvang tot 25 minuten voor het einde van de betreffende trainingsperiode de toegangspoortjes op de Uithof bedienen en aldus toegang tot de 400m baan verkrijgen. Voor het bijwonen van het jeugdschaatsen is er geen passeerkaart vereist.

Haarlem

€ 35,00

Dit zijn de kosten voor de training. Het is niet meer mogelijk om via de IJVL toegang tot de baan te krijgen en dienen leden dit rechtstreeks bij de IJsbaan te regelen door het aanschaffen van een rittenkaart dan wel abonnement. Informatie over prijzen via: https://ijsbaanhaarlem.nl/toegangsprijzen/

Wedstrijdtarieven

Zowel in Leiden (jeugd) als in Den Haag is er een mogelijkheid om wedstrijden te gaan rijden. In Leiden zijn de wedstrijdkosten inbegrepen. Voor wedstrijden in Den Haag worden extra kosten gerekend.

Vastrecht langebaan- en marathonwedstrijden Den Haag

Langebaan (inclusief wedstrijdinschrijfgeld)

Junioren A – masters € 88,00
Junioren C en B € 66,00
Pupillen € 50,00

Marathon (inclusief inschrijfgeld baancompetitie marathon)

Junioren A – masters (indien ook vastrecht langebaan aangevraagd) € 70,00(€40,00)
Junioren C en B (indien ook vastrecht langebaan aangevraagd) € 50,00(€30,00)
Pupillen (indien ook vastrecht langebaan aangevraagd) € 30,00(€25,00)

 

Opzeggen

Wilt u opzeggen of heeft u vragen over uw lidmaatschap, neem dan contact met ons op.