Word lid

Algemeen

Wat leuk dat je lid wilt worden van de IJVL!

Met het basislidmaatschap wordt je lid worden van onze vereniging. Het basislidmaatschap heeft voor iedereen een vast tarief. Daarnaast kun je je jaarlijks inschrijven voor de trainingen en wedstrijden van het winter en/of zomerseizoen. Hier gelden bijkomende kosten als trainingsgeld, baanhuur en licentiekosten.

Het basis IJVL-lidmaatschap geldt voor het gehele verenigingsjaar, wat loopt van 1 september t/m 31 augustus van het daaropvolgende jaar. Het lidmaatschap start met het winterseizoen en loopt door t/m het zomerseizoen.

Het basis IJVL-lidmaatschap wordt steeds automatisch verlengd met een geheel jaar. Wil je je lidmaatschap opzeggen, dan moet dat voor 1 augustus voor aanvang van het volgende verenigingsjaar.

Inschrijving voor trainingen en wedstrijden worden niet automatisch verlengd. Voorafgaand aan ieder winter- en zomerseizoen kun je je (opnieuw) inschrijven voor één of meerdere schaats- of zomertrainingen. Je kunt je pas inschrijven voor een training als je een basis IJVL-lidmaatschap hebt. Kijk hier voor een overzicht van onze trainingen.

Aanmeldformulier

Via dit formulier kun je je aanmelden bij onze vereniging. Daarbij kun je kiezen uit het basislidmaatschap of de vijf-rittenkaart. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze ook in het formulier nog kwijt.

Proeflessen – vijfrittenkaart

Wil je het schaatsen eerst uitproberen, kies dan voor een vijfrittenkaart. Het tarief hiervoor is € 40,00 en je kunt dit op de volgende trainingsuren doen:

  • Woensdagmiddag 17:30-18:30 in Leiden binnenbaan voor de jeugd
  • Vrijdagmiddag 17:30-18:30 in Leiden buitenbaan voor jeugd
  • Zaterdagavond 20:15-21:15 in Leiden voor volwassenen

Wil je na deze 5 ritten verder met trainen, dan worden de kosten van de vijfrittenkaart in mindering gebracht op het lidmaatschap en trainingskosten.

Tarieven

Het vaste tarief voor het basislidmaatschap is € 25,00

Trainingstarieven

Leiden

€ 200,00 euro voor 1ste training, 2de training 90 euro (ongeacht welk trainingsuur)

Uithof

Jeugd € 235,00 , volgend 90,00 euro

Junioren A t/m masters € 260,00 , volgend 100,00 euro

Passeerkaart € 5,00 euro

Voor diegenen, die de ijstraining als toeschouwer willen bijwonen, zijn er passeerkaarten verkrijgbaar. Met de passeerkaart (digitale kaart) kan men tijdens de trainingsperiode(n), waarvoor de passeerkaart is aangevraagd, vanaf 40 minuten voor aanvang tot 25 minuten voor het einde van de betreffende trainingsperiode de toegangspoortjes op de Uithof bedienen en aldus toegang tot de 400m baan verkrijgen. Voor het bijwonen van het jeugdschaatsen is er geen passeerkaart vereist.

Haarlem

€ 17,50

Dit zijn de kosten voor de training. Helaas is het niet meer mogelijk om via de IJVL toegang tot de baan te krijgen en dienen leden dit rechtstreeks bij de IJsbaan te regelen door het aanschaffen van een rittenkaart dan wel abonnement. Informatie over prijzen via: https://ijsbaanhaarlem.nl/toegangsprijzen/

Wedstrijdtarieven

Zowel in Leiden (jeugd) als in Den Haag is er een mogelijkheid om wedstrijden te gaan rijden. In Leiden zijn de wedstrijdkosten inbegrepen. Voor wedstrijden in Den Haag worden extra kosten gerekend.

Vastrecht langebaan- en marathonwedstrijden Den Haag

Langebaan (inclusief wedstrijdinschrijfgeld)

Junioren A – masters € 80,00
Junioren C en B € 60,00
Pupillen € 40,00

Marathon (inclusief inschrijfgeld baancompetitie marathon)

Junioren A – masters (indien ook vastrecht langebaan aangevraagd) € 65,00(€35,00)
Junioren C en B (indien ook vastrecht langebaan aangevraagd) € 45,00(€25,00)
Pupillen (indien ook vastrecht langebaan aangevraagd) € 25,00(€20,00)

 

Opzeggen

Wilt u opzeggen of heeft u vragen over uw lidmaatschap, neem dan contact met ons op.